Over mij


“And at the end of the day, your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling.”

Ik ben Paulien van der Werf, geboren in 1993, en ik woon in Groningen. Ik vind het helemaal geweldig om mensen mee te nemen voor een fotoshoot in een prachtig stukje natuur. Ik denk dat je verbonden voelen met natuur en andere mensen ervoor zorgt dat je leven het waard is geleefd te worden. Door foto’s te maken van mensen in de natuur, kan ik helpen die verbinding tot stand te brengen en/of in stand te houden, en een blijvende herinnering geven in de vorm van foto’s.

Tijdens het fotograferen ben ik helemaal mezelf; oprecht, enthousiast, avontuurlijk en misschien een beetje gek. Daarmee zorg ik ervoor dat ook jij jezelf durft te laten zien. Dat resulteert in foto’s waar jij authentiek en ontspannen op staat en die je met plezier doen terugdenken aan de fotoshoot.

Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wil je graag laten inzien hoe leuk, mooi en uniek je bent. Je hoeft tijdens de fotoreportage niet echt te poseren (want: awkward!), we bereiken het beste resultaat als jij gewoon jezelf bent.


Ik heb naast fotografie en nieuwe mensen leren kennen nóg een grote liefde: buiten zijn. Ik ben op mijn best als ik back-to-basics door de natuur struin. Na een lange dag wandelen mijn tent opzetten, eten koken met prachtig uitzicht, dan warm wegkruipen in mijn slaapzak en de volgende ochtend wakker worden bij zonsopkomst. Ik kan intens genieten van het wakker worden samen met de vogeltjes, de ochtendkou en het gevoel dat er een dag avontuur op me staat te wachten.

Mijn grote droom is dan ook het combineren van loveshoots fotograferen met avontuurlijke reizen in het buitenland. Samen met een verliefd stel de Schotse Hooglanden verkennen, of een Alp beklimmen om vanaf daar samen de zon op te zien komen samen. Ooit hoop ik in een camper te wonen en door Europa te cruisen.

Ik ben inmiddels bezig met het opzetten van een platform om je te inspireren meer op avontuur te gaan, en dan vooral in eigen land. Binnenkort online!


"Twee weken terug heb ik samen met Paulien mogen shooten tijdens twee toffe loveshoots in de natuur. Zelfs 1 met mega gave Jeep! Paulien is super goed in het vertellen van jullie verhaal en connect met de natuur om zich heen. Dat zie je terug in de foto's! Wauw! Ze legt jullie emoties super mooi vast! Aanrader om mee op pad te gaan! Je zult je snel op je gemak voelen!"

♥ Irene van Pure Irene Fotografie
2019-05-26T08:50:44+01:00
"Twee weken terug heb ik samen met Paulien mogen shooten tijdens twee toffe loveshoots in de natuur. Zelfs 1 met mega gave Jeep! Paulien is super goed in het vertellen van jullie verhaal en connect met de natuur om zich heen. Dat zie je terug in de foto's! Wauw! Ze legt jullie emoties super mooi vast! Aanrader om mee op pad te gaan! Je zult je snel op je gemak voelen!" ♥ Irene van Pure Irene Fotografie
"Paulien stelt je op je gemak, is gezellig en geduldig in de omgang en levert prachtige foto's af! Vooral de speelsheid tijdens de shoot sprak ons aan. Paulien geeft je alle ruimte en neemt de regie waar nodig."

♥ Tineke & William
2019-01-19T19:25:12+01:00
Gezin-fotoshoot-drenthe
"Paulien stelt je op je gemak, is gezellig en geduldig in de omgang en levert prachtige foto's af! Vooral de speelsheid tijdens de shoot sprak ons aan. Paulien geeft je alle ruimte en neemt de regie waar nodig." ♥ Tineke & William
"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat!"

♥ Esther & Walter
2019-01-19T19:17:00+01:00
Loveshoot-Appelscha
"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat!" ♥ Esther & Walter
"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!"

♥ Mirte van Coaching by Mirte
2019-05-23T21:57:08+01:00
"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!" ♥ Mirte van Coaching by Mirte
"Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!"

♥ Trix van KenT Fotografie
2019-01-19T19:13:08+01:00
Bedrijfsfotografie-Apeldoorn
"Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!" ♥ Trix van KenT Fotografie

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Marleen Annema