Voor ondernemers

Je hebt inmiddels vast door dat ik een groot liefhebber ben van buiten zijn en buiten werken. De natuur is dan ook een essentieel onderdeel van mij als persoon, en mijn bedrijf. Met mijn foto’s wil ik mensen inspireren ook de natuur in te gaan.

Ik heb gemerkt dat ik niet de enige ondernemer ben die in de buitenlucht zijn ziet als een belangrijke factor in haar werk én leven. De afgelopen jaren heb ik kennis maken met paardencoaches, wandelcoaches, medefotografen en ondernemers in andere werkgebieden voor wie natuur deel uit maakt van hun werk. Allen vinden ze in natuur en buiten zijn hun rust, inzichten, inspiratie en motivatie, en dit gebruiken zij in hun werk met hun klanten.

Als ondernemer is personal branding een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Je website en social media zijn je visitekaartjes, en via die kanalen wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en goede foto’s op je online pagina’s is dan ook zeker belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden niet alleen laten zien wie jij bent (denk aan een mooi portret van jou en evt. je dieren/werkplek), maar dat ze ook jouw verhaal vertellen. Graag ga ik samen met jou de natuur in, om jou en je drijfveren te leren kennen, en je op je allerbest vast te leggen. Zodat jij de klanten aantrekt die bij jou passen!

Iets voor jou?

Ben je na het rondkijken op mijn website helemaal enthousiast? Spreekt mijn stijl jou aan en zou je graag met mij samen willen werken? Neem dan even contact met mij op zodat we samen kunnen brainstormen 🙂

Let’s meet!

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik vind het erg leuk om verhalen te vertellen van mensen die mijn liefde voor buitenleven delen. Ik wil dan ook graag jouw verhaal vastleggen. Graag maak ik kennis met jou en je werk en hoor ik jouw verhaal. Waarom doe jij wat je doet? Waarom is natuur en/of buiten zijn zo belangrijk voor je? Waar doe je je werk? Met wie doe je je werk? Wat wil jij uitstralen op je website en social media?

In overleg besluiten we waar de fotoreportage plaatsvindt. In jouw favoriete bos? Op de plek waar jij je coaching geeft? We kunnen met zijn tweeën op pad gaan, maar als je liever hebt dat ik als een stilletjes aanwezige, fotograferende derde aanwezig ben tijdens jouw werk dan kan dat natuurlijk ook.

Mijn tarief hangt af van jouw wensen. Hoe lang wil je dat ik fotografeer, hoeveel beelden wil je ontvangen, etc. Graag ga ik met jou in gesprek over je wensen. Prijzen vanaf 125 euro excl. BTW en reiskostenvergoeding vanaf Groningen.

"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!"

♥ Mirte van Coaching by Mirte
2019-05-23T21:57:08+01:00
"Paulien is een top-mens en een top-fotograaf. Bij Paulien kun je erop vertrouwen dat ze prachtige foto’s maakt en dat ze alleen gaat voor het beste. En dan is ze ook nog eens een super fijn persoon!" ♥ Mirte van Coaching by Mirte
paulien-fotograaf-groningen
"Vorige week had ik een fotoshoot met Paulien. En wat was het leuk! Paulien is super lief en dat is fijn, want ik vind zoiets altijd wat onwennig en spannend. Ze had zich van te voren goed verdiept in mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde neerzetten. En wauw, dat is echt gelukt! Rauwe, 'moody' foto's die precies passen bij mij en mijn bedrijf. Dank je wel!"

♥ Goudje van Run Free Groningen
2019-05-23T21:53:21+01:00
paulien-fotograaf-groningen
"Vorige week had ik een fotoshoot met Paulien. En wat was het leuk! Paulien is super lief en dat is fijn, want ik vind zoiets altijd wat onwennig en spannend. Ze had zich van te voren goed verdiept in mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde neerzetten. En wauw, dat is echt gelukt! Rauwe, 'moody' foto's die precies passen bij mij en mijn bedrijf. Dank je wel!" ♥ Goudje van Run Free Groningen
Portret-Groningen
"Paulien weet als geen ander om je op een natuurlijke manier op je best vast te leggen:) Dit komt door de combinatie van haar plezierige persoonlijkheid met haar camera talent. Daarnaast kent de beste locaties in de natuur en weet daar precies op de juiste momenten foto's te nemen. Bedankt voor de wederom prachtige foto's!"

♥ Bianca
2019-01-19T19:23:12+01:00
Portret-Groningen
"Paulien weet als geen ander om je op een natuurlijke manier op je best vast te leggen:) Dit komt door de combinatie van haar plezierige persoonlijkheid met haar camera talent. Daarnaast kent de beste locaties in de natuur en weet daar precies op de juiste momenten foto's te nemen. Bedankt voor de wederom prachtige foto's!" ♥ Bianca
Yoga-foto-heide
"De shoot met Paulien was een heel bijzondere ervaring!

Onze gedeelde interesse voor yoga bracht ons in contact, en dat was ook het thema van de shoot. De prachtige omgeving en Paulien haar vrolijkheid en enthousiasme zorgden voor een ontspannen sfeer. Ze wist feilloos de beste plekjes te vinden waar de houdingen het best tot hun recht zouden komen.

Het resultaat is prachtig geworden: schitterende foto's waarin het licht, de natuur en yoga de zen-sfeer ademen! Paulien is duidelijk een getalenteerde fotografe en werkt erg professioneel. Maar vooral ook is ze een ontzettend lieve en inspirerende persoon.


Al met al een geslaagde shoot, wat mij betreft een aanrader!"

♥ Nienke

2019-01-19T19:23:58+01:00
Yoga-foto-heide
"De shoot met Paulien was een heel bijzondere ervaring! Onze gedeelde interesse voor yoga bracht ons in contact, en dat was ook het thema van de shoot. De prachtige omgeving en Paulien haar vrolijkheid en enthousiasme zorgden voor een ontspannen sfeer. Ze wist feilloos de beste plekjes te vinden waar de houdingen het best tot hun recht zouden komen. Het resultaat is prachtig geworden: schitterende foto's waarin het licht, de natuur en yoga de zen-sfeer ademen! Paulien is duidelijk een getalenteerde fotografe en werkt erg professioneel. Maar vooral ook is ze een ontzettend lieve en inspirerende persoon. Al met al een geslaagde shoot, wat mij betreft een aanrader!" ♥ Nienke
Portret-fotoshoot-drenthe
"Toen iemand mij Paulien aanraadde en ik een kijkje nam op haar website, was ik verkocht. Haar passie voor de natuur en haar vrolijke persoonlijkheid straalt van haar website af. Ik voelde gelijk dat ik mijn foto's door haar wilde laten maken.

We ontmoetten elkaar op een koude maandagochtend in december op een mooie natuurplek. Direct voelde ik een bijzondere klik met Paulien. Haar vrolijkheid en enthousiasme zorgde direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en maakte dat ik heel relaxed was. En dat straal ik ook uit op de foto's.


Het resultaat is nog mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld! Paulien heeft de beste kant van mij naar boven gehaald en dat vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Paulien noemt haar shoots een 'adventure' en een avontuur was het zeker! Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach terug aan die heerlijke ochtend. Ik kan je een fotosessie met Paulien dus alleen maar heel erg aanraden!"

♥ Evelyn van Onbeperkt Puur

2019-01-19T19:21:34+01:00
Portret-fotoshoot-drenthe
"Toen iemand mij Paulien aanraadde en ik een kijkje nam op haar website, was ik verkocht. Haar passie voor de natuur en haar vrolijke persoonlijkheid straalt van haar website af. Ik voelde gelijk dat ik mijn foto's door haar wilde laten maken. We ontmoetten elkaar op een koude maandagochtend in december op een mooie natuurplek. Direct voelde ik een bijzondere klik met Paulien. Haar vrolijkheid en enthousiasme zorgde direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en maakte dat ik heel relaxed was. En dat straal ik ook uit op de foto's. Het resultaat is nog mooier dan ik me van tevoren had voorgesteld! Paulien heeft de beste kant van mij naar boven gehaald en dat vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Paulien noemt haar shoots een 'adventure' en een avontuur was het zeker! Ik denk nog regelmatig met een grote glimlach terug aan die heerlijke ochtend. Ik kan je een fotosessie met Paulien dus alleen maar heel erg aanraden!" ♥ Evelyn van Onbeperkt Puur