Voor ondernemers

Je hebt inmiddels vast door dat ik een groot liefhebber ben van buiten zijn en buiten werken. De natuur is een belangrijk element in mijn foto’s. Ik hou van natuurlijke kleuren en texturen en inspireer met mijn werk graag mensen om ook naar buiten te gaan.

Ik heb gemerkt dat ik niet de enige ondernemer ben die in de buitenlucht zijn ziet als een belangrijke factor in haar werk én leven. De afgelopen jaren heb ik kennis maken met paardencoaches, wandelcoaches, medefotografen en ondernemers in andere werkgebieden voor wie natuur deel uit maakt van hun werk. Allen vinden ze in natuur en buiten zijn hun rust, inzichten, inspiratie en motivatie, en dit gebruiken zij in hun werk met hun klanten.

Nu weet je als ondernemer hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien. Je website en social media zijn je visitekaartjes, en via die kanalen wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en goede foto’s op je online pagina’s is dan ook zeker belangrijk.

Ik vind het belangrijk dat mijn beelden niet alleen laten zien wie jij bent (denk aan een mooi portret van jou en evt. je dieren/werkplek), maar dat ze ook jouw verhaal vertellen. Ik laat niet alleen jouw gezicht zien, maar betrek de omgeving erbij zodat er met dat portret ook gelijk een stukje verhaal verteld wordt.

Iets voor jou?

Ben je na het rondkijken op mijn website helemaal enthousiast? Spreekt mijn stijl jou aan en zou je graag met mij samen willen werken? Neem dan even contact met mij op zodat we samen kunnen brainstormen 🙂

Let’s meet!

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik vind het erg leuk om verhalen te vertellen van mensen die mijn liefde voor buitenleven delen. Ik wil dan ook graag jouw verhaal vastleggen. Graag maak ik kennis met jou en je werk en hoor ik jouw verhaal. Waarom doe jij wat je doet? Waarom is natuur en/of buiten zijn zo belangrijk voor je? Waar doe je je werk? Met wie doe je je werk? Wat wil jij uitstralen op je website en social media?

In overleg besluiten we waar de fotoreportage plaatsvind. In jouw favoriete bos? Op de plek waar jij je coaching geeft? We kunnen met zijn tweeën op pad gaan, maar als je liever hebt dat ik als een stilletjes aanwezige, fotograferende derde aanwezig ben tijdens jouw werk dan kan dat natuurlijk ook.

Mijn tarief hangt af van jouw wensen. Hoe lang wil je dat ik fotografeer, hoeveel beelden wil je ontvangen, etc. Graag ga ik met jou in gesprek over je wensen. Prijzen vanaf 125 euro excl. BTW en reiskostenvergoeding vanaf Groningen.

Bedrijfsfotografie-Apeldoorn

Paulien is niet alleen een topfotograaf, die zowel oog heeft voor detail als het geheel overziet, ze heeft ook een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ik ben ontzettend blij met mijn foto’s en ik kijk terug op een hele toffe ervaring!

Trix

<< Vorige
Volgende >>