Love- en portretshoots

Ben jij helemaal enthousiast na het bekijken van mijn foto’s? Wil jij ook mooie foto’s van jezelf en eventueel je geliefde? Stuur mij dan een e-mail! We kunnen dan samen een datum en locatie uitzoeken. Ik werk bij voorkeur op ruige buitenlocaties, waar we samen ongestoord op avontuur kunnen gaan. Bij ruige locaties past ruig weer, dus voor deze fotoreportages is geen zon vereist! Bij kou zorg ik voor warme choco en slagroom, ’s zomers voor een frissere picknick.

Op de dag van de fotoshoot gaan wij eerst gezellig met elkaar kennismaken. Ik vind het belangrijk dat je weet wie er achter de camera staat en dat je voelt dat je helemaal jezelf mag zijn. Vervolgens gaan wij de natuur verder in, waarbij we van de brede lanen gaan en spannendere paden opzoeken. Bij mij geen geforceerd poseren, maar door fijne interactie onderling en eventueel wat opdrachtjes, zet ik je ontspannen op de foto. We gaan voor een combinatie van plezier in de natuur en prachtige foto’s!

Na de fotoshoot ontvang je van mij een online album met daarin de gemaakte foto’s. Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt (zie de keuzes hieronder) zijn dit foto’s waaruit je je favoriete foto’s kunt kiezen voor nabewerking, of al de nabewerkte foto’s. Naast digitale bestanden kun jij bij mij uiteraard ook foto’s als prints bestellen.

 • Solo Adventure
 • 150,-*
 • 1 persoon
 • 1 tot 1.5 uur avontuur
 • incl. 5 foto’s naar keuze op hoge resolutie**
 • Boek jouw avontuur
 • Mini-adventure for 2
 • 195,- *
 • loveshoot // 2 personen
 • 1 uur avontuur
 • incl. 15 foto’s naar keuze op hoge resolutie**
 • Boek jullie avontuur
 • Couple's Adventure
 • 275,-*
 • loveshoot // 2 personen
 • 1.5 tot 2.5 uur avontuur
 • incl. min. 40 foto’s naar keuze op hoge resolutie**
 • Boek jullie avontuur

* inclusief BTW en exclusief reiskosten (25 ct per gereden km vanaf Groningen stad)
** uiteraard is er de mogelijkheid extra hoge resolutie bestanden en/of afdrukken te bestellen

Je kunt een fotoshoot ook cadeau geven. Hiervoor heb ik speciaal cadeaubonnen gemaakt, die leuk verpakt geleverd worden. Je kunt een cadeaubon bestellen t.w.v. de bovengenoemde pakketten.

Dream big

Een hele dag of misschien zelfs meerdere dagen op avontuur? Misschien samen op kampeeravontuur, omdat dat is wat jullie het allerliefste doen? Ik ga graag met mijn camera met jullie op pad, in binnen- of buitenland. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"Super gezellige en ontspannen zwangerschapsshoot gedaan op een buiten locatie.. Paulien geeft je alle ruimte om jezelf te zijn en weet goed het ijs te breken waardoor je hele mooie ontspannen en spontane foto’s krijgt.. wij vonden het heel leuk en het resultaat is prachtig!"

♥ Wendy & Dirk
2019-01-19T19:25:38+01:00
Zwangerschap-fotoshoot
"Super gezellige en ontspannen zwangerschapsshoot gedaan op een buiten locatie.. Paulien geeft je alle ruimte om jezelf te zijn en weet goed het ijs te breken waardoor je hele mooie ontspannen en spontane foto’s krijgt.. wij vonden het heel leuk en het resultaat is prachtig!" ♥ Wendy & Dirk
"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat!"

♥ Esther & Walter
2019-01-19T19:17:00+01:00
Loveshoot-Appelscha
"Paulien is een super leuk en lief mens! Wij vonden het fijn om met haar samen te werken. Ook geeft ze tijdens de shoot leuke kleine 'opdrachtjes' om zo nog beter de emoties vast te leggen! En dat lukt haar goed. Super blij met het resultaat!" ♥ Esther & Walter
"Paulien stelt je op je gemak, is gezellig en geduldig in de omgang en levert prachtige foto's af! Vooral de speelsheid tijdens de shoot sprak ons aan. Paulien geeft je alle ruimte en neemt de regie waar nodig."

♥ Tineke & William
2019-01-19T19:25:12+01:00
Gezin-fotoshoot-drenthe
"Paulien stelt je op je gemak, is gezellig en geduldig in de omgang en levert prachtige foto's af! Vooral de speelsheid tijdens de shoot sprak ons aan. Paulien geeft je alle ruimte en neemt de regie waar nodig." ♥ Tineke & William
"Ik raad Paulien absoluut aan. Ze is super leuk, spontaan en je voelt je snel bij haar op je gemak. Daarnaast is ze creatief en zorgt ze voor pure natuurlijke foto’s. We hadden een gezellige middag met haar!"

♥ Mariëlle en Matthijs

2019-05-30T14:05:06+01:00
Fotoshoot-Drenthe-heide
"Ik raad Paulien absoluut aan. Ze is super leuk, spontaan en je voelt je snel bij haar op je gemak. Daarnaast is ze creatief en zorgt ze voor pure natuurlijke foto’s. We hadden een gezellige middag met haar!" ♥ Mariëlle en Matthijs
"In de regen gingen we met Paulien op pad. Helemaal niet erg, die regen, want Paulien zorgt wel voor een leuke middag. De shoot voelt heel natuurlijk, en we voelden ons erg op ons gemak. Daarbij had ze ook nog eens een prachtige plek uitgezocht. Paulien, bedankt voor de leuke middag, het avontuur en de prachtige foto’s."

♥ Niek en Marijke
2019-05-23T21:49:51+01:00
"In de regen gingen we met Paulien op pad. Helemaal niet erg, die regen, want Paulien zorgt wel voor een leuke middag. De shoot voelt heel natuurlijk, en we voelden ons erg op ons gemak. Daarbij had ze ook nog eens een prachtige plek uitgezocht. Paulien, bedankt voor de leuke middag, het avontuur en de prachtige foto’s." ♥ Niek en Marijke