Outdoor fotoshoot met je hond

Outdoor fotoshoot met je hond

Zijn jij en je hond echte avonturiers? Doen jullie niets liever dan samen wandelen, kamperen, speuren, zwemmen, canicrossen of fietsen?

Laat het vastleggen op beeld tijdens een fotoshootdag speciaal voor hondenvrienden. Neem mij mee tijdens jullie favoriete bezigheid, en ik zorg dat je na afloop prachtige foto’s ontvangt.

De focus ligt tijdens de fotoshoots op het verhaal; de activiteit, opgaan in het landschap, en natuurlijk spontaniteit. En daarin kunnen portretten van (jou en) je hond natuurlijk zeker niet ontbreken.


Praktische informatie

Waar en wanneer?
– Woensdag 23 oktober: Kale Duinen Appelscha
– Zondag 23 november: Bakkeveen
Per datum is er een beperkt aantal plekken beschikbaar in de planning, tijden in overleg.

Kamperen?
Kampeer je op de fotoshootdatum nabij de genoemde locatie? Dan kun je de fotoshoot ook (deels) op de camping laten plaatsvinden voor het outdoor-kampeergevoel.

Voor wie?
Je mag alleen komen, maar natuurlijk ook met je (honden)vrienden! Je kunt je aanmelden met maximaal 3 honden per fotoshoot.

Investering
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een online album met de foto’s voorzien van een logo. Hieruit mag je 15 foto’s kiezen die je digitaal op groot formaat ontvangt. Eventueel kun je extra foto’s bestellen.

De fotoshoot kost 120 euro inclusief BTW.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier! Wacht niet te lang want per datum is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
    Veel van de foto’s op deze pagina zijn gemaakt tijdens een wandelweekend van Laurie van Reizen met je hond. Kijk op haar Facebook– of instagrampagina voor een leuke kortingsactie.